Om oss

PTO - PrivateTrainingOnline

PrivateTrainingOnline grundades år 2012 av Marcus Jadesköld. Marcus arbetade första gången på gym, som instruktör för mindre klasser redan vid 16-års ålder. Därefter vidareutbildad till bland annat personlig tränare, kostrådgivare och många efterföljande mindre kurser för exempelvis Kettlebellträning, viktminskning, muskeltillväxt, CrossFit och många fler.

PrivateTrainingOnline är precis som namnet låter, inriktat mot personlig träning på nätet. Vi har utvecklat PrivateTrainingOnline även kallat "PTO" ständigt under idag mer än 5 års tid. Vår välutvecklade app har allt som kan tänkas behövas för att göra träningen roligare, enklare och hjälpa dig som klient att hålla motivationen och träningslusten uppe.

Smarta poängsystem, minnen med personbästa och tydliga paragrafer med progressioner och utveckling gör det roligare än någonsin, och framförallt effektivare. Vilket i sin tur gör träningen roligare.

Jag vill bli klient

PTO - Sports

Vi har under varumärket "PTO" även framtagning av vad vi anser vara viktiga kosttillskott som gör positiv skillnad vad gäller hälsa, återhämtning och resultat. Det vi idag har under vårt varumärke med tillskott är
Omega 3, Hydrolyserat vassleprotein, Aminosyror (BCAA).

PTO är vårt varumärke

  • Aerobiska träningstjänster
  • Coachning
  • Kosttillskott
  • Hälsoklubbstjänster
  • Träningsrådgivningstjänster
  • Träningstjänster avseende fitness
Marcus Jadesköld
Marcus JadesköldPersonlig Tränare, kostrådgivare och PTO's grundare
Marcus Jadesköld har ett brinnande intresse för träning och kost.

Marcus vill erbjuda varje enskild klient en möjlighet att utvecklas till fullo och uppnå sin fulla potential.

Personlig tränare sökes
Personlig tränare sökes
Person för sociala medier sökes
Person för sociala medier sökes
Personlig tränare sökes
Personlig tränare sökes