Receptbank

RECEPT

Det kan vara svårt att variera kosten och att komma på mat som är god, nyttig och rolig att laga.

I vår receptbank får du många tips och nya idéer på hur en bra kosthållning kan gå till!

Recept

Proteinkällor:1 P Motsvarar:
Älg, rådjur, hjort, renkött100 g

Tonfisk

100 g
Makrill konserv i tomatsås90 g
Lax75 g
Nötfärs 10%65 g
Kycklingbröst60 g
Kalkonbröst100 g
Ägg inkl gula2 st
Äggvita5 st
Kvarg, Lindahls150 g (1 liten burk)
Fläskkött100 g
Torskfilé150 g
Rödspätta110 g
Räkor120 g
Hummer120 g
Quornfärs100 g
Quornfiléer100 g
Sojabönor280 g
Hydro Pulse (Proteinpulver)30 g (1 skopa)
Keso100 g
Rökt kalkon, pålägg130 g
Kycklingfärs, kronfågeln80 g
Hushållsost, 17 %35 g
Nötkött40 g
Blandfärs50 g
Kycklingfilé, kronfågeln80 g
Fettkällor1 P Motsvarar:
Avokadoolja10 g
Druvkärnolja10 g
Flytande stekmargarin12 g
Majsolja10 g
Solrosolja10 g
Omega 33 st kapslar
Valnötter15 g
Mandlar20 g
Jordnötssmör20 g
Mandelsmör15 g
Olivolja10 g
Linfröolja10 g
Avokado30 g
Kokosolja10 g
Jordnötter20 g
Cashewnötter15 g
Smör, bregott7 g
Créme Fraiche Fett 34 %30 g
Kolhydratskällor1 P Motsvarar:
Potatis1 st

Ris

30 g
Fullkornspasta30 g
Quinoa30 g
Havregryn1 dl
Rågbröd1,5 skiva
Kikärter75 g
Bruna bönor75 g
Bönpasta30 g
Müsli30 g
Mjölk, grön250 g
Finncrisp5 skivor
Wasa sport, knäckebröd2 skivor
Riskakor, naturella3 st
 Mannagrynsgröt120 g
 Vindruvor150 g
 Russin30 g
 Majs30 g
 Bulgur30 g
 Sojamjölk180 g
Vi använder cookies! Fortsätter du att använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Ok