RECEPT

Det kan vara svårt att variera kosten och att komma på mat som är god, nyttig och rolig att laga.

I vår receptbank får du många tips och nya idéer på hur en bra kosthållning kan gå till!

Proteinkällor: 1 P Motsvarar:
Älg, rådjur, hjort, renkött 100 g

Tonfisk

100 g
Makrill konserv i tomatsås 90 g
Lax 75 g
Nötfärs 10% 65 g
Kycklingbröst 60 g
Kalkonbröst 100 g
Ägg inkl gula 2 st
Äggvita 5 st
Kvarg, Lindahls 150 g (1 liten burk)
Fläskkött 100 g
Torskfilé 150 g
Rödspätta 110 g
Räkor 120 g
Hummer 120 g
Quornfärs 100 g
Quornfiléer 100 g
Sojabönor 280 g
Hydro Pulse (Proteinpulver) 30 g (1 skopa)
Keso 100 g
Rökt kalkon, pålägg 130 g
Kycklingfärs, kronfågeln 80 g
Hushållsost, 17 % 35 g
Nötkött 40 g
Blandfärs 50 g
Kycklingfilé, kronfågeln 80 g
Fettkällor 1 P Motsvarar:
Avokadoolja 10 g
Druvkärnolja 10 g
Flytande stekmargarin 12 g
Majsolja 10 g
Solrosolja 10 g
Omega 3 3 st kapslar
Valnötter 15 g
Mandlar 20 g
Jordnötssmör 20 g
Mandelsmör 15 g
Olivolja 10 g
Linfröolja 10 g
Avokado 30 g
Kokosolja 10 g
Jordnötter 20 g
Cashewnötter 15 g
Smör, bregott 7 g
Créme Fraiche Fett 34 % 30 g
Kolhydratskällor 1 P Motsvarar:
Potatis 1 st

Ris

30 g
Fullkornspasta 30 g
Quinoa 30 g
Havregryn 1 dl
Rågbröd 1,5 skiva
Kikärter 75 g
Bruna bönor 75 g
Bönpasta 30 g
Müsli 30 g
Mjölk, grön 250 g
Finncrisp 5 skivor
Wasa sport, knäckebröd 2 skivor
Riskakor, naturella 3 st
 Mannagrynsgröt 120 g
 Vindruvor 150 g
 Russin 30 g
 Majs 30 g
 Bulgur 30 g
 Sojamjölk 180 g
Email
Tweet
Share

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng