PT Online: Skräddarsytt tränings- och kostschema

Ett av Sveriges största företag inom pt online anpassat efter just dig, ditt mål och ditt träningserfarenheter.

Vi ger dig prisvärd och professionell hjälp med din träning och kost. Med en smart pt online tjänst, regelbundna uppföljningar och nya scheman varje månad får du goda och hållbara resultat.

Kom igång

Anpassat efter just dig:

En komplett pt online tjänst

Kom igång redan idag!

Bli klient

Träna hemma eller utomhus

Vi anpassar ditt träningsprogram efter dina önskemål. Vill du exempelvis träna hemma eller utomhus så kan vi sätta ihop enskilda pass eller hela din planering efter den miljö och utrustning som du har tillgång till.

Kalender efter just din vardag och temporära upplägg vid ex resor

Du kan enkelt flytta, ta bort och lägga till träningspass i din kalender som du når via klientappen. Vilket gör så att träningen kan anpassas bättre efter just din vardag. Vi ger även temporära upplägg om du reser bort och behöver ha träning med enbart kroppsvikt.

Hur lång tid tar det att komma igång med PT Online?

Efter du har anmält ditt intresse så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

När du har gjort din inlämning av mål, erfarenheter och annat som ligger till grund för hur vi bäst planerar upp din träning och kost så är du igång inom två arbetsdagar med vårt klientverktyg.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig?

Lämna e-post

Om ditt kostschema

Ditt kostschema är skräddarsytt efter just dig, din aktivitetsnivå, ditt träningsprogram och självklart även ditt mål.

Vi lyssnar och anpassar din kostplanering efter dina erfarenheter, önskemål och hur mycket tid du har till att lägga på din tränings- och kostplan.

Ja, du får veta exakt hur många kalorier du ska äta per dag samt fördelningen mellan protein, fett och kolhydrater.
Vanligast är att våra klienter går efter "Portioner" där du enkelt med vår näringsmall kan välja mellan ett 40-tal av de bästa protein- kolhydrats, fett och fruktkällorna.

Du snickrar sedan baserat på mängden som du ska äta (står exakt i ditt upplägg) enkelt ihop dina egna måltider efter listan.

Det går även att koppla vår app med en välkänd kostapp som hjälper dig att räkna kalorier och exakt innehåll från olika måltider.

Du behöver inte äta några kosttillskott, inget obligatoriskt i våra program. Vill du så får du kostnadsfritt upplägg för rekommenderade kosttillskott och mängd anpassat efter din kroppsvikt och ditt mål.

Om ditt träningsprogram

Ditt träningsschema sätts ihop professionellt av en personlig tränare som noga lyssnar till dina mål, träningserfarenheter, eventuella skador och önskemål.
För att veta att du ständigt rör dig mot dina mål och att träningsprogrammet ger resultat så krävs det uppföljningar.

Vi håller regelbundet i uppföljningar tillsammans med dig där vi går igenom mått, dina egna tankar, vikt och annat som ligger till grund för hur vi kan avgöra din utveckling.

Du har tillgång till din egna personliga tränare som finns tillhands för att planera upp din träning på bästa sätt.

Din PT finns även där för dig som "bollplank". En person med goda kunskaper inom träning och kost som kan svara på de frågor som kan dyka upp och hjälpa dig på vägen mot ditt mål.

Nya övningar kan vara klurigt och för att du ska få ut så mycket som möjligt från ditt träningsschema så krävs det att du har koll på de övningar och moment som finns i ditt träningsupplägg.

Till varje övning så inkluderas det förklaringar och detaljerade videoinstruktioner så att du lättare kan lära dig övningarna och känna dig säker på ditt träningsprogram.

5/5 stjärnor i betyg, jättebra pt-online tjänst!
Lisa
Jag har lärt mig mycket nytt genom er pt-online tjänst. Nya tekniker, fått nya sätt att tänka på en bra kost- och träningsplanering samt förstått vikten av att variera och utveckla träningen och kosten regelbundet.
Robert
Upplevde att jag fick en bra hjälp efter just mig och mina mål.

Märkte att upplägget var anpassat efter mina arbetstider, mina mål och det jag skrivit i inlämningen. Stort tack!

Kent
10 av 5 möjliga stjärnor, är mycket nöjd och ser denna tjänst som mycket användbar för alla som vill komma igång med träningen eller få lite ny inspiration.
Janette

Kom igång!

Hör av dig till oss via knappen så återkommer vi till dig inom kort!

Anmäl dig