Loading...
PT Online

PT Online – Träning & kost anpassat unikt efter just dig

PT Online med tränings- och kostupplägg som byts ut varje månad anpassat unikt efter just dig och ditt mål.

Regelbundna uppföljningar, obegränsad tillgång till personlig tränare och smidig mobil app.

App för PT Online

Vår app har tagits fram enbart för personlig träning online. Som klient får du en privat inbjudan till appen och ditt egna klientkonto.

Via klientkontot håller du kontakt med din pt, följer dina program och håller enkel koll över din progression och dina resultat.

PT ONLINE INFORMATION

Svar på hur träningsprogramsplaneringen går till, hur ditt kostschema sätts ihop och några av de mest uppskattade funktionerna i klientappen.

Vi vill att varje klient ska uppnå bästa möjliga resultat, en av pelarna i denna process är uppföljningarna.

Med de regelbundna uppföljningarna kan vi läsa av hur vi bäst ska planera upp kommande träningsprogram för en fortsatt utveckling. Under just dina förutsättningar.

Den tynga vikten som du tränat med till övningen tidigare räknar appen som ditt personbästa. Appen kan räkna personbästa baserat på antalet repetitioner med en viss vikt eller ditt PR baserat på en repetition.

De flesta kommer ihåg sitt personbästa till övningar som knäböj, marklyft och bänkpress. Appen kommer ihåg och lagrar alla din PR, från den minsta övningen till den största.

Att övningar inte fungerar på grund av obehag, ovana eller utrustning kan hända. Vi gör alltid snabba och kostnadsfria justeringar av såväl träning som kost vid önskemål.

Direkt i klientappen kan du skapa och skriva ut rapporter över all typ av utveckling. Från kroppsmått till vikter, träningspass, set och reps.

En djupare analyseringsmöjlighet av din träning och kost gör det lättare att hitta svagheter och jobba vidare mot dessa.

Vi ger flera alternativ för att förenkla och ge tillhandahålla en tjänst med kostplaneringar som ska fungera för så många målgrupper som möjligt.

Vi ger varje ny klient möjligheten att få rekommendationer baserat på hens uppgifter. Det kan röra sig om lämplig utrustning för rehablitering av problemområde, kosttillskott eller liknande. Rekommendationer innehåller även förklaringar och schema för användning.

Vi hanterar nya inlämningar och har första månaden planerad inom två arbetsdagar.

Upplevde att jag fick en bra hjälp efter just mig och mina mål.

Märkte att upplägget var anpassat efter mina arbetstider, mina mål och det jag skrivit i inlämningen. Stort tack!

Kent
10 av 5 möjliga stjärnor, är mycket nöjd och ser denna tjänst som mycket användbar för alla som vill komma igång med träningen eller få lite ny inspiration.
Janette
5/5 stjärnor i betyg, jättebra pt-online tjänst!
Lisa
Jag har lärt mig mycket nytt genom er pt-online tjänst. Nya tekniker, fått nya sätt att tänka på en bra kost- och träningsplanering samt förstått vikten av att variera och utveckla träningen och kosten regelbundet.
Robert
653 Shares
Email
Share
+1
Tweet
Share