Loading...

PT Online - Träning, kost & app

Förbättra dina resultat med tränings- och kostupplägg anpassade unikt efter just dig och ditt mål.
Vi tar hänsyn till dina förutsättningar, träningserfarenheter, eventuella skador, vart/hur du vill träna och mycket mer.

Digitala träningsverktyg som ger motivation, kunskap och extra bra resultat.

Vår app ger tävlingskänsla, motivation och koll på din utveckling

Vår app för personlig träning online är ett smidigt och väldigt uppskattat hjälpmedel som inkluderas kostnadsfritt för dig som klient.

I appen ser du ditt träningsprogram med videoinstruktioner. Du kan när som helst med en knapptryckning skriva till din personliga tränare för att ställa frågor eller få något ändrat i ditt upplägg.

Den stora fördelen med pto-appen är att den ger tävlingskänsla, motivation och koll på din utveckling, plan och helhet.
Med registrering av vikter, set, reps och mått kan vi få ut tydlig data över din utveckling och vart vi bör lägga extra fokus för bästa utveckling och resultat.

Mobiltelefon som visar ett screenshot över vår pt online app

PT Online FAQ

Svar på hur träningsprogramsplaneringen går till, hur ditt kostschema sätts ihop och några av de mest uppskattade funktionerna i klientappen.

Träningsprogram

Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy träningsprogram efter varje enskild klients mål och behov. Som klient hos PTO kan du vara trygg med att ett proffs sköter din träningsplanering.

Vi vill att varje klient till pto ska uppnå bästa möjliga resultat. En av pelarna i denna process är uppföljningarna. Med de regelbundna uppföljningarna kan vi läsa av din utveckling och avgöra hur vi bäst ska planera upp kommande träningsprogram för en fortsatt utveckling.

Du får obegränsad tillgång till egen personliga tränare från PTO.

Din PT ska agera professionell rådgivare, träningsplanerare och kostrådgivare för att just du ska få bästa möjliga resultat.

Vi vet att en av de snabbaste och bästa knepen för att förbättra dina resultat är att förbättra din teknik och sätt att träna på.
Vi har för våra klienter byggt upp en stor övningsbank och har utöver detta även videoinstruktioner till alla övningar, direkt i klientappen.

Detta gör att du vid osäkerhet snabbt kan öppna appen i gymmet och få övningen förklarad av en personlig tränare.

Kostschema

Ditt kostschema är skräddarsytt efter just dig, din aktivitetsnivå, ditt träningsprogram och självklart även ditt mål.

Vi lyssnar och anpassar din kostplanering efter dina erfarenheter, önskemål och hur mycket tid du har till att lägga på din tränings- och kostplan.

Ja, du får veta exakt hur många kalorier du ska äta per dag samt fördelningen mellan protein, fett och kolhydrater.
Vanligast är att våra klienter går efter "Portioner" där du enkelt med vår näringsmall kan välja mellan ett 40-tal av de bästa protein- kolhydrats, fett och fruktkällorna.

Du snickrar sedan baserat på mängden som du ska äta (står exakt i ditt upplägg) enkelt ihop dina egna måltider efter listan.

Det går även att koppla vår app med en välkänd kostapp som hjälper dig att räkna kalorier och exakt innehåll från olika måltider.

Du behöver inte äta några kosttillskott, inget obligatoriskt i våra program. Vill du så får du kostnadsfritt upplägg för rekommenderade kosttillskott och mängd anpassat efter din kroppsvikt och ditt mål.

Övrigt

Direkt i klientappen kan du skapa och skriva ut rapporter över all typ av utveckling. Från kroppsmått till vikter, träningspass, set och reps. En djupare analyseringsmöjlighet av din träning och kost gör det lättare att snabbt se brister och jobba mot dessa.

Att övningar inte fungerar på grund av obehag, ovana eller utrustning kan hända. Vi gör alltid snabba och kostnadsfria justeringar av såväl träning som kost vid önskemål.

Träningen blir roligare med vår app. Du registrerar exempelvis vikterna du tränat med, appen kommer sedan ihåg vikterna och visar dig till nästa pass. Aldrig har det varit enklare att tävla med sig själv i gymmet!

Personbästa är något väldigt kul. Det är den vikten som du klarat att lyfta maximalt en gång. De flesta kommer ihåg sitt personbästa till övningar som knäböj, marklyft och bänkpress. Appen kommer ihåg och lagrar alla din PR, från den minsta övningen till den största.

Upplevde att jag fick en bra hjälp efter just mig och mina mål.

Märkte att upplägget var anpassat efter mina arbetstider, mina mål och det jag skrivit i inlämningen. Stort tack!

Kent
10 av 5 möjliga stjärnor, är mycket nöjd och ser denna tjänst som mycket användbar för alla som vill komma igång med träningen eller få lite ny inspiration.
Janette
5/5 stjärnor i betyg, jättebra pt-online tjänst!
Lisa
Jag har lärt mig mycket nytt genom er pt-online tjänst. Nya tekniker, fått nya sätt att tänka på en bra kost- och träningsplanering samt förstått vikten av att variera och utveckla träningen och kosten regelbundet.
Robert