1 Portion:

  • 3 st vinterpotatisar, alt 5 färskpotatisar
  • 1 ägg
  • 1/2 dl lättkesella
  • 1 msk finhackad gräslök
  • 1 krm svartpeppar
  • 5 skivor kallrökt lax
  • 4 bitar matjesill
  • ev några gräslöksstrån till garnering
  • 1 skiva grovt bröd

Tillagning:

  1. Koka potatisen cirka 25 minuter i saltat vatten. Känn efter med en provsticka eller gaffel så att den är mjuk innan du häller av kokvattnet.
  2. Hårdkoka ägget i 8 minuter. Skala och halvera ägget. Blanda samman lättkesella, gräslök och svartpeppar.
  3. Arrangera lax,sill, kokt potatis, ägghalvor och kesellablandning på en tallrik. Toppa med några gräslöksstrån och servera med en skiva grovt bröd.

Näringsinnehåll:

  • 686 kcal
  • 53 g protein
  • 60 g kolhydrater
  • 26 g fett

Värde

  • 2 p protein
  • 2 p kolhydrater
  • 2 p fett
Email
Tweet
Share

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng