1 Portion:

  • 3 st matpotatisar
  • 200 g torskfilé
  • 2 tsk flytande laktosfritt margarin
  • salt
  • citronpeppar
  • 40 g purjolök
  • 50 g räkor, skalade

Tillagning:

  1. Skala och koka potatisen i saltat vatten på medelvärme under lock i cirka 25 minuter, tills den mjuknat.
  2. Lägg torsken mitt på ett ark ugnsfolie. Pensla torsken med 1 tsk flytande margarin, salta och peppra och vik sedan folien över fisken så att den paketeras.
  3. Lägg foliepaketet i en ugnssäker form och stek i mitten av ugnen på 200 grader i cirka 20 minuter, tills torsken blivit vit rakt igenom.
  4. Skölj och skiva purjolöken och fräs den hastigt i en upphettad teflonpanna med 1 tsk flytande margarin.
  5. När potatisen kokat klart, häll av vattnet och pressa potatisen i en potatispress. Arrangera torsk, potatis och purjolök på en tallrik. Toppa med räkorna.

Näringsinnehåll:

  • 397 kcal
  • 49 g protein
  • 39 g kolhydrater
  • 5 g fett

Värde

  • 2 p protein
  • 2 p kolhydrater
  • 0,5 p fett
Email
Tweet
Share

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng