1 Portion:

  • 150 g fryst bladspenat
  • 2 dl fullkornsmakaroner, okokta
  • 100 g varmrökt lax
  • 1 1/2 lätt sojamjölk
  • 1 ågg
  • 2 äggvitor
  • salt
  • vitpeppar

Tillagning:

  1. Tina spenaten och koka makaronerna enligt anvisningarna på förpackningen. Dela laxköttet i mindre bitar.
  2. Fördela spenat, makaroner och lax i en ugnsfast portionsform. Vispa samman mjölk, ägg, salt och peppar i en skål och häll över ingredienser i ugnsformen.
  3. Tillaga makaronilådan i mitten av ugnen på 200 grader i 25 minuter.

Näringsinnehåll:

  • 634 kcal
  • 56 g protein
  • 62 g kolhydrater
  • 18 g fett

Värde

  • 2 p protein
  • 2 p kolhydrater
  • 2 p fett
Email
Tweet
Share

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng