4 Portioner:

  • 800 g kycklingfilé
  • 1 st papaya
  • 300 g ananas, färsk eller konserverad skivad
  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • 1/2 dl gul chini, skivad på burk
  • 1 msk flytande laktosfritt margarin
  • 2 fp fajita kryddmix

Tillagning:

  1. Skär kycklingfiléerna i strimlor och lägg dem åt sidan.
  2. Skala papayan och ananasen (om den är färsk), och skär dem och paprikan i bitar.
  3. Fräs papaya, ananas och paprika tillsammans med chilin några minuter i en teflonpanna med 1/2 msk flytande margarin tills de blivit mjuka. Häll över i en skål.
  4. Fräs kycklingstrimlorna i 1/2 msk flytande margarin, tills de fått färg och blivit genomstekta.
  5. Häll tillbaka de stekta grönsakerna och frukterna i pannan, och tillsätt kryddmixen. Stek alltsammans i ytterligare någon minut under omrörning, och se till att kryddmixen blandar sig väl med resten.

Näringsinnehåll 1 portion:

  • 306 kcal
  • 47 g protein
  • 16 g kolhydrater
  • 6 g fett

Värde:

2 p protein
1 p kolhydrater
1 p fettkälla

Email
Tweet
Share

Genom att surfa vidare godkänner du att privatetrainingonline använder kakor mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng