Chicken Caribbea

4 Portioner:

  • 800 g kycklingfilé
  • 1 st papaya
  • 300 g ananas, färsk eller konserverad skivad
  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • 1/2 dl gul chini, skivad på burk
  • 1 msk flytande laktosfritt margarin
  • 2 fp fajita kryddmix

Tillagning:

  1. Skär kycklingfiléerna i strimlor och lägg dem åt sidan.
  2. Skala papayan och ananasen (om den är färsk), och skär dem och paprikan i bitar.
  3. Fräs papaya, ananas och paprika tillsammans med chilin några minuter i en teflonpanna med 1/2 msk flytande margarin tills de blivit mjuka. Häll över i en skål.
  4. Fräs kycklingstrimlorna i 1/2 msk flytande margarin, tills de fått färg och blivit genomstekta.
  5. Häll tillbaka de stekta grönsakerna och frukterna i pannan, och tillsätt kryddmixen. Stek alltsammans i ytterligare någon minut under omrörning, och se till att kryddmixen blandar sig väl med resten.

Näringsinnehåll 1 portion:

  • 306 kcal
  • 47 g protein
  • 16 g kolhydrater
  • 6 g fett

Värde:

2 p protein
1 p kolhydrater
1 p fettkälla

Vi använder cookies! Fortsätter du att använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Ok