YOGHURTKESELLA MED JORDGUBBAR OCH MUSKELMÜSLI

1 Portion:

  • 250 g lättkesella
  • 1 dl lätt naturell yoghurt
  • 300 g jordgubbar
  • 1 dl Muskelmüsli

TILLAGNING:

  1. Blanda samman kesella och yoghurt i en skål.
  2. Skiva jordgubbarna och blanda med yoghurtkesellan. Strö över muskelmüsli.

TIPS:

Är det inte säsong för färska jordgubbar så kan du byta ut dem mot andra färska eller frysta bär.

NÄRINGSINNEHÅLL

  • 540 kcal
  • 44 g protein
  • 64 g kolhydrater
  • 12 g fett

VÄRDE

  • 2 p protein
  • 2 p kolhydrater
  • 1 p fett
Email
Tweet
Share

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng