Loading...

Viktminskningsprogram

Viktminskningsprogram online anpassat unikt efter just dig och ditt mål.

Du får skräddarsytt tränings- och kostschema som du når direkt via app i mobilen.

Regelbundna uppföljningar, nya upplägg varje månad och obegränsad support från din egna pt & kostrådgivare online.

OM APPEN

Vår app för personlig träning online är ett smidigt och väldigt uppskattat hjälpmedel som du kommer att få tillgång till.

Via appen når du ditt träningsprogram som bland annat innehåller videoinstruktioner, träningsdagbok och kalender. Du når din personliga tränare, ditt kostschema och funktioner som hjälper dig med din träning & kost.

Vi vill att varje klient ska uppnå bästa möjliga resultat, en av pelarna i denna process är uppföljningarna.

Med de regelbundna uppföljningarna kan vi läsa av hur vi bäst ska planera upp kommande träningsprogram för en fortsatt utveckling. Under just dina förutsättningar.

Den tynga vikten som du tränat med till övningen tidigare räknar appen som ditt personbästa. Appen kan räkna personbästa baserat på antalet repetitioner med en viss vikt eller ditt PR baserat på en repetition.

De flesta kommer ihåg sitt personbästa till övningar som knäböj, marklyft och bänkpress. Appen kommer ihåg och lagrar alla din PR, från den minsta övningen till den största.

Att övningar inte fungerar på grund av obehag, ovana eller utrustning kan hända. Vi gör alltid snabba och kostnadsfria justeringar av såväl träning som kost vid önskemål.

Direkt i klientappen kan du skapa och skriva ut rapporter över all typ av utveckling. Från kroppsmått till vikter, träningspass, set och reps.

En djupare analyseringsmöjlighet av din träning och kost gör det lättare att hitta svagheter och jobba vidare mot dessa.

Vi ger flera alternativ för att förenkla och ge tillhandahålla en tjänst med kostplaneringar som ska fungera för så många målgrupper som möjligt.

Vi ger varje ny klient möjligheten att få rekommendationer baserat på hens uppgifter. Det kan röra sig om lämplig utrustning för rehablitering av problemområde, kosttillskott eller liknande. Rekommendationer innehåller även förklaringar och schema för användning.

Vi hanterar nya inlämningar och har första månaden planerad inom två arbetsdagar.

Email
Tweet
Share

Genom att surfa vidare godkänner du att privatetrainingonline använder kakor mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng