Träningshjälp & kostrådgivning online

Den träningshjälp som levereras via nätet har förbättrats, utvecklats och finjusterats ständigt under de senaste åren.

Nyligen har den senaste utvecklingen gjorts som förbättrat vår PT-Online tjänst ytterligare.

Vi har utvecklat möjligheten för dig som tränande och finjusterat finesserna som gör att träningshjälpen passar alla – oavsett nivå!

Funktioner som förbättrats och adderats:

 • Laddar snabbt och fungerar direkt i mobilen via app. (Finns även tillgänglig utan app i webbversion)
 • Videoinstruktioner till samtliga övningar direkt i mobilen, snabbt och smidigt.
 • Tydliga instruktioner av antalet repetitioner, set och vila.
 • Du registrerar under (eller efter) ditt träningspass vilka vikter du använt, antalet reps och eventuella kommentarer till passet.
 • Smart app som håller koll på vilka vikter du använt, vad som är din maxvikt och vilken som är din rekommenderade träningsvikt.
 • Appen visar ditt PR/PB (Personbästa) för varje övning så du slipper hålla koll på dina vikter till varje enskild övning.
 • Enkelt att flytta träningspassen i din träningsplanering.
 • Smidig kontaktfunktion där du på några sekunder kan ställa en fråga till din PT.
 • Timer för att klocka din vila.
 • Timer för dina cardiopass som förs in direkt i appen efter avslutat pass.
 • Printa ut detaljerade progressionsrapporter i excelformat av kroppsmått, styrkeutvecklingar, utveckling i specifika övningar och mycket annat.
 • Fotodokumentation för att ladda upp och avläsa utvecklingen direkt i klientverktyget.

EFFEKTIV TRÄNINGSHJÄLP ONLINE

Den nya träningsappen har byggts upp från grunden och är nu starkare och snabbare än någonsin tidigare!

Tränar du på ett gym som ibland kan tappa kontakt med internet?

Inga problem, appen gör automatiska lagringar av dina uppgifter och inskrivningar såsom vikter, set, reps och kommentarer för att sedan ge dig möjlighet att addera, ändra eller spara uppgifterna när du har internetanslutning igen.

Paragrafer som tydligt visar din utveckling över vald tidsperiod

Som tidigare nämnt så är det ett viktigt hjälpmedel att du enkelt håller koll på dina träningsvikter för att veta att du utvecklas, i vilken takt och på vilket sätt.

Att följa din utveckling av träningsvikter, personbästa och annat som appen sköter åt dig gör även att du själv hela tiden kan sträva efter att utvecklas och bli bättre och än mer vältränad genom att använda tyngre vikter.

Genom detaljerade paragrafer där du kan välja att se statistik över enskilda övningar så kan du enkelt se vilka övningar du behöver arbeta mer på och hur du har utvecklats under den senaste månaden, senaste kvartalet eller det senaste halvåret.

Om du tittar på pilarna:

Pilen pekar på övningen bänkpress som har markerats.

Detta gör att vi nu kan se statistiken över vilka vikter som har använts i bänkpress under den senaste tiden och kan då notera att första passet som bänkpress tränades så användes tyngre vikter än under pass 2 och 3.

Detaljerade analyser av hela pass och din utveckling

Du kan i träningsverktyget få fram detaljerad information kring hur din utveckling har sett ut i varje övning under ett eller flera träningspass.

Om du exempelvis har haft pass ”Bröst, Axlar, Triceps” under de senaste 4 veckorna där du tränat just detta pass en gång per vecka så kan du enkelt se din utveckling med hjälp av klientverktyget under alla dessa 4 veckorna, pass för pass.

 1. Du klickar på önskat pass som du vill se statistik över (se bild)
 2. Du ser nu alla övningar som inkluderas i detta pass samt de vikter som du har tränat med under varje enskilt pass.
 3. Passen separeras med hjälp av olika datum som du ser högst upp, detta gör att du enkelt ser din utveckling vecka efter vecka.

Roligt och engagerande typsnitt

Den nya stilen och utformningen av appen gör att den är lätthanterlig, rolig att ha att göra med och utan några frågetecken. Tydlig och användbar träningshjälp!

Funktioner kommer att adderas, förbättras och utvecklas hela tiden. Bli klient och ta del av effektiva och prisvärda metoder till grym träningshjälp online!