2 Portioner:

  • 500 g torsk
  • 1 äggvita
  • 1/2 dl lätt matlagningsgrädde 4% fett
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • färsk persilja
  • 1/2 dl vetegroddar
  • 1 msk flytande laktosfritt margarin
  • 100 g färsk babyspenat

Tillagning:

  • Dela torsken i mindre bitar och kör torsk, äggvita, grädde, salt och peppar i en matberedare till du får en jämn färssmet.
  • Dela upp smeten i fyra delar och forma till burgare. Strö vetegroddar över båda sidorna på burgarna.
  • Hetta upp en teflonpanna med flytande margarin och genomstek wallenbergarna på medelvärme några minuter på varje sida. Gärna under lock så behåller de saftigheten bättre.
  • Servera torkwallenbergarna på en bädd av spenat. Tomma med en nypa färsk persilja.

Näringsinnehåll:

  • 284 kcal
  • 49 g protein
  • 6 g kolhydrater
  • 7 g fett

Värde

  • 2 p protein
  • 0 p kolhydrater
  • 0,5 p fett
Email
Tweet
Share

Genom att surfa vidare godkänner du att privatetrainingonline använder kakor mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng