1 Portion:

100 g färska lasagneplattor

Fyllning:

  • 1/4 gul lök
  • 100 g tonfisk i vatten, avrunnen
  • 100 g krossade tomater
  • 100 g lätt crème fraiche, 5 % fett
  • 1/2 tsk timjan
  • 1/2 tsk basilika
  • 1 krm salt
  • 1/2 krm peppar

Ostsås:

  • 40 g smakrik hårdost, 10 % fett
  • 1 dl lätt matlagningsgrädde 4 % fett
  • salt
  • peppar

Tillagning:

  1. Finhacka löken och blanda samman med resterande ingredienser till fyllningen. Varva lasagneplattorna och tonfiskblandningen i en ugnsfast portionsform.
  2. Riv osten och blanda samman med grädde, samt en nypa salt och peppar i en kastrull. Värm upp och rör om tills osten smält.
  3. Häll ostsåsen över lasagnen och tillaga i mitten av ugnen på 225 grader i 20 minuter.

Näringsinnehåll:

  • 649 kcal
  • 54 g protein
  • 70 g kolhydrater
  • 17 g fett

Värde

  • 2 p protein
  • 3 p kolhydrater
  • 1 p fett
Email
Tweet
Share

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng