12 st

  • 2 1/2 dl färdigkokt sushiris
  • 150 g tunt skivad tonfisk, färsk
  • wasabipasta

Tillagning:

  1. Dela sushiriset i 12 lika stora delar och forma till avlånga bullar med fuktade händer.
  2. Lägg en tunn wasabiremsa på varje risbulle. Skär tonfiskskivan  12 avlånga delar och lägg en på varje risbulle.

Näringsinnehåll per 10 st bitar

  • 440 kcal
  • 35 g protein
  • 65 g kolhydrater
  • 5 g fett

Värde:

  • 2 P Protein
  • 2 P Kolhydrater
  • 1 P Fettkälla
Email
Tweet
Share

Genom att surfa vidare godkänner du att privatetrainingonline använder kakor mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng