1 Portion:

  • 2 större rågkakor
  • 2 msk tomatpuré
  • 80 g hårdost, 10 % fett
  • 80 g tonfisk i vatten, avrunnen
  • 6 st kalamataoliver
  • Oregano
  • Basilika

Tillagning:

  1. Riv osten. Lägg på rågkakorna med den lpana sidan uppåt på en ugnsplåt med bakplätspapper.
  2. Bred tomatpurén på rågkakorna. Strö över osten samt fördela tonfisk och oliver över rågkakorna.
  3. Krydda med oregano och basilika. Grädda minipizzorna i mitten av ugnen på 225 grader i 10 minuter.

Näringsvärde

  • 518 kcal
  • 52 g protein
  • 46 g kolhydrater
  • 14 g fett

Värde

  • 2 p protein
  • 2 p kolhydrater
  • 1 p fett
Email
Tweet
Share

Genom att surfa vidare godkänner du att privatetrainingonline använder kakor mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng