1 Portion:

  • 150 g laxfilé
  • 1 krm salt
  • 1 krm citronpeppar
  • 1/2 salladslök
  • oljespray
  • 1 näve färsk bladspenat
  • 1/2 tomat
  • 1 fullkornsbrödbulle

Romsås:

  • 50 g lättkesella
  • 1 msk röd caviar
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 krm svartpeppar

Tillagning:

  1. Börja med romsåsen. Blanda samman samtliga ingredienser och låt stå i kylen så länge.
  2. Skär laxfilén i mindre bitar och lägg i en mixer eller matberedare. Mixa laxbitarna med salt och citronpeppar tillsköttet finfördelats.
  3. Skölj och skriva salladslöken tunt och mixa den hastigt med laxköttet. Forma laxfärsen till en burgare och stek på båda sidorna på medelvärme i en teflonpanna med lite oljespray tills den är genomstekt.
  4. Arrangera spenat, skivad tomat, laxburgare och romsås mellan bröden.

Näringsinnehåll 1 Portion:

  • 457 kcal
  • 46 g protein
  • 30 g kolhydrater
  • 17 g fett

Värde

  • 2 p protein
  • 2 p kolhydrater
  • 2 p fett
Email
Tweet
Share

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng