1 Portion:

  • 1 dl råris, okokt
  • 1/2 tärning grönsaksbuljong
  • 1 dl gröna ärtor, frysta
  • 1/2 röd paprika
  • 80 g varmrökt makrill
  • 100 g kräftstjärtar i lag, avrunna
  • 1 msk finriven parmesanost
  • 1 krm svartpeppar

Tillagning:

  1. Koka råriset enligt anvisningarna på förpackningen, men byt ut saltet mot 1/2 tärning grönsaksbuljong.
  2. Tina ärtorna och skär paprika i små bitar. Fördela makrillköttet i mindre bitar och häll av spadet från kräftstjärtarna.
  3. När riset är färdigt, blanda ner makrill, kräftstjärtar, ärtor, paprika, ost och peppar i riskatrullen så att samtliga ingredienserna tar värme av riset.
    Servera!

Näringsinnehåll:

  • 666 kcal
  • 44 g protein
  • 64 g kolhydrater
  • 26 g fett

Värde

  • 2 p protein
  • 2 p kolhydrater
  • 2 p fett
Email
Tweet
Share

Genom att surfa vidare godkänner du att privatetrainingonline använder kakor mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng