1 Portion:

  • 1 dl vit quinoa, okokt
  • 1/2 granatäpple
  • 75 g sockerärter
  • 1 liten salladslök
  • 1/2 avokado
  • 1 msk hackad persilja
  • 200 g räkor, skalade
  • 1 citronklyfta

Tillagning:

  1. Tillaga quinoan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt svalna. Gröp ur granatäppelkärnorna med en sked.
  2. Skölj och strimla sockerärter och salladslök. Skala avokadon och skär den i kuber. Hacka persiljan grovt.
  3. Blanda samtliga ingredienser till salladen och arrangera på en tallrik. Pressa slutligen en klyfta citron över salladen.

Näringsinnehåll:

  • 598 kcal
  • 53 g protein
  • 65 g kolhydrater
  • 14 g fett

Värde

  • 2 p protein
  • 2 p kolhydrater
  • 1 p fett
Email
Tweet
Share

Genom att surfa vidare godkänner du att privatetrainingonline använder kakor mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng