Tillgång till enbart PT Online APP?

PT Online appen som hjälper dig att hålla koll på din träning, din styrka, din utveckling och dina förändringar av kroppsmått, fettnivå och allmänna hälsa.

Det är vanligt att medlemmar av våra pt online tjänster efter sin tid vill fortsätta med appen. Det är vanligt att de lärt sig så mycket av vår välutvecklade pt online tjänst att tillgång till enbart appen skulle vara tillräckligt för att lyckas på egen hand, och bygga vidare på sina nya fantastiska träningsresultat.

pt online app -. jpg

Fortsätt med reducerat innehåll & pris

Det är många av er som registrerat hundratals träningspass via vår app. Det är många av er som kan finna motivation i att titta tillbaka på era tidigare pass, inmatade uppgifter och er totalt utveckling utöver månaderna, eller åren som gått.

Vi vill inte ta denna möjlighet från er.

Vi vill hjälpa våra medlemmar i så stor utsträckning som möjligt, så du kan nu få tillgång till vår tjänst till ett lägre pris, och med ett skalat innehåll. Ingen support, ingen coaching, inga uppföljningar och inga nya tränings- och kostscheman. Dock med tillgång till systemen.

Vad kostar det med pt online app?

Våra ordinarie priser är 495 kr per månad. Ska du enbart ha tillgång till appen, med all din historik och tidigare upplägg så är det nya priset 129 kr per månad.

Avgiften faktureras i förskott varje månad, utan extra kostnad för faktura eller hantering. Du kan när som helst avsluta fortsättningen via kontakt med din personliga tränare.

Kontakta PT Online & anmäl fortsättning