Loading...

Personlig tränare eller PT Online?

Att ta hjälp från en personlig tränare även om det är på ditt gym eller via nätet kan ge dig ett rejält lyft i din utveckling.

En personlig tränare på gymmet hjälper dig mer djupgående vad gäller teknik, övningarnas utförande och hur ett bra träningspass kan se ut.

En personlig tränare online lägger stor vikt på ditt tränings- och kostupplägg som är anpassat efter just dig, ditt mål och dina förutsättningar.

personlig tränare på gym eller personlig tränare online

Vanliga skillnader mellan pt online och personlig tränare på gym

Personlig träning online i jämförelse med träningspass med en personlig tränare har så klart en del skillnader.

Vid träning med en PT på gymmet kan får du direkta tips och instruktioner kring din teknik i övningarna och hur de genomförs korrekt.Detta är väldigt bra om du är nybörjare eller kommit till en platå där du känner att form och teknik sätter käppar i hjulet.

En online pt från private training online lägger ett stort fokus på tränings- och kostuppläggen, servicen, och din långsiktiga utveckling. Appen som alla våra klienter får ger även videoinstruktioner för teknik, smarta utvecklingsrapporter och mycket mer.

Prisskillnad mellan pt online och en på gymmet

Vid PT Online så betalar du de flesta gångerna per månad till skillnad från pt på gymmet där du betalar per timme. Normalt sett får du personlig träning online i 1 månad till ett pris motsvarande en timme med pt på gymmet.

  • Våra pt-online priser för 1 månad: 495 kr
  • PT standardpris i Stockholm 1 timme: 650 kr

Vad du får av dina personliga tränare på gymmet kan skilja sig mycket. Du kan alltid förvänta dig övningsgenomgång, tekniktips och mer eller mindre träning baserat på dina förutsättningar och mål.

En personlig tränare online ger dig (från vår tjänst) tränings och kostschema för en månad, obegränsad tillgång till pt-support via e-post och vår app samt videoinstruktioner. Allt anpassat efter ditt mål och dina förutsättningar.

När vi skriver om pt-online och arbetsmetoderna så refererar vi från vår tjänst, som vi utvecklat ständigt under 4 års tid.

Så här läser vi dina resultat med pt online

Många online tränare kämpar med att lyckas hålla koll på sina klienter, deras utveckling och hur allt i sin helhet går för klienten. Det finns dock flera lösningar på detta, några av dem som vi använder är:

  1. Statistiken över registrerade pass, träningsvikter och kommentarer.
  2. Vi håller samlad data för våra konversationer, uppföljningar och din utveckling.
  3. Din utveckling vad gäller styrka, kroppsmått, vikt, välmående och en rad andra faktorer.

En kombination av flera ”avstämningsmoment” är alltid det bästa då det lätt kan hända att träningen inte genomförs fullt ut och då är det bäst att låta utvecklingen tala.

Fördelar med personlig träning online

  • Professionell träningshjälp till en bråkdel av ordinarie PT pris.
  • Större kraft och planering av tränings- och kostuppläggen.
  • Förutbestämda uppföljnings/avstämningsdatum.
  • Kan genomföras överallt i världen efter den utrustning och kunskap som just du har.
  • Du kan träna med din favorit PT oavsett vart hen bor.

Frihet vad gäller tid och plats för din träning

En online PT som gör dina tränings- och kostupplägg elektroniskt, via exempelvis appen som vi på Private Training Online använder oss. Gör så att du når dina träningsprogram, instruktioner, dialoger med din PT och statistik oavsett tid och plats.

Träningshjälp online till priset av en ”halvtimme”

Ett vanligt timpris för en personlig tränare ligger kring 600 kr / per timme. Du har då en timme med din personliga tränare i jämförelse med personlig träning online där du för 495 kr får en månad med obegränsad tillgång till egen PT online, hjälp med dina tränings- och kostupplägg samt regelbundet nya uppföljningar.

841 Shares
Email
Tweet
Share

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng