Linda satte nya personbästa

Linda satte nya personbästa2016-10-15T15:18:10+00:00

Project Description

Linda satte nya personbästa på två månader

Linda kontaktade Private Training Online för att hon hade svårt att få struktur på sin träning och kost samt för att hon hade fastnat på samma träningsvikter under ett tag.

Lindas egna ord:

Jag tränar gärna mycket och hårt men kände att jag inte fick de resultat jag eftersträvade.
Har tidigare kört med Personlig Tränare på mitt gym så jag känner att teknik och kunskap ändå sitter hyfsat bra, saknade dock den pushen och inspirationen för att uppnå det där extra.

Jag kände att jag inte jag ville lägga de pengar som en PT faktiskt kostar när de anlitas på gym. Det var då jag började googla efter PT online och hittade PTO. Och det är jag glad för!

Smidigare och bättre upplägg med kost och träning hade jag faktiskt inte ens kunnat föreställa mig! Har tidigare räknat kalorier vilket jag nu slipper vilket är oerhört skönt. Är aldrig hungrig och har bra med energi för varje pass (vilket jag tidigare har haft problem med).

Sedan så har jag all min träning i mobilen vilket gör att jag enkelt kan logga all träning och även gå tillbaka för att se ökningar och tidigare dagsform. Nästan lite oförskämt enkelt! Och resultatet har verkligen känts under passen.

Jag har länge haft 100 kg i mark som mål och den vikten har gäckat mig under mina tre år på gymmet! Med PTO klarade jag 110 efter 2 månader, kan inte beskriva lyckan! I övrigt ökar jag i regel varje vecka om än inte på alla set, så alltid något set.

Jag gillar att upplägget ändras för varje månad, det gör att träningen hela tiden känns rolig och utmanande! Rekommenderar varmt Private Training Online för er som känner att ni stagnerat i er utveckling, eller bara behöver lite ny inspiration!

Behöver du hjälp med din träning och kost?

Vi hjälper dig oavsett mål och träningserfarenhet. Vi kan anpassa din träning så den passar just dig och dina mål!
Läs gärna mer om våra tjänster inom personlig träning online.

Project Details

Categories: