Loading...
Program: Muskler & Styrka

MUSKELÖKNINGSPROGRAM

Bygg muskler och öka din muskelmassa med tränings- och kostschema anpassat unikt efter just dig.

Vi skräddarsyr din träning och kost efter ditt mål, dina förutsättningar, träningserfarenheter och hur hårt du är villig att köra.

Du får din egna personliga tränare online med regelbundna uppföljningar, egen app och nya upplägg varje månad.

Muskelökningsprogram inklusive träning, kost & coaching

Vår app för personlig träning online är ett smidigt och väldigt uppskattat hjälpmedel som inkluderas kostnadsfritt för dig som klient.

Den stora fördelen med pto-appen är att den ger tävlingskänsla, motivation och koll på din utveckling, plan och helhet.
Med registrering av vikter, set, reps och mått kan vi få ut tydlig data över din utveckling och vart vi bör lägga extra fokus för bästa utveckling och resultat.

Vi vill att varje klient ska uppnå bästa möjliga resultat, en av pelarna i denna process är uppföljningarna.

Med de regelbundna uppföljningarna kan vi läsa av hur vi bäst ska planera upp kommande träningsprogram för en fortsatt utveckling. Under just dina förutsättningar.

Den tynga vikten som du tränat med till övningen tidigare räknar appen som ditt personbästa. Appen kan räkna personbästa baserat på antalet repetitioner med en viss vikt eller ditt PR baserat på en repetition.

De flesta kommer ihåg sitt personbästa till övningar som knäböj, marklyft och bänkpress. Appen kommer ihåg och lagrar alla din PR, från den minsta övningen till den största.

Att övningar inte fungerar på grund av obehag, ovana eller utrustning kan hända. Vi gör alltid snabba och kostnadsfria justeringar av såväl träning som kost vid önskemål.

Vi ger flera alternativ för att förenkla och ge tillhandahålla en tjänst med kostplaneringar som ska fungera för så många målgrupper som möjligt.

Vi ger varje ny klient möjligheten att få rekommendationer baserat på hens uppgifter. Det kan röra sig om lämplig utrustning för rehablitering av problemområde, kosttillskott eller liknande. Rekommendationer innehåller även förklaringar och schema för användning.

Vi hanterar nya inlämningar och har första månaden planerad inom två arbetsdagar.

Vi använder cookies! Fortsätter du att använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Ok