Marcus Jadesköld

Marcus Jadesköld är företagsledare och skapare av PrivateTrainingOnline.

Marcus Jadesköld är sedan 2009 personlig tränare, och sedan 2007 aktiv inom tränings- och hälsobranschen.

Marcus egna ord

Roligt att du vill läsa mer om mig, kanske har du funderingar på att ta hjälp av mig när det kommer till din träning, kost, hälsa eller mentala utveckling inom din sport eller ditt arbete.

Jag har lång erfarenhet inom personlig utveckling, hypertrofi, styrka och allmän optimering av personers hälsa, välmående och framförallt resultat.

Tidiga 2011 var jag av de, om inte den första att börja erbjuda personlig träning online enligt det koncept som Private Training Online erbjuder. Sedan dess har miljontals ord i artiklar, guider och upplägg skrivits. Tusentals klienter har fått hjälp och flera har slutligen hamnat på scen, eller börjat tävla på en seriösare nivå.

Private Training Online är under ständig utveckling, och utöver Private Training Online hjälper jag även personer, verksamheter, företag och firmor att utveckla sina resultat i ett flertal olika områden.

Det sträcker sig från försäljning till affärsutveckling, digital marknadsföring, webbutveckling och råd med tillämpningsprogram som ger direkta resultat i ditt liv och för din verksamhet.

Kontakt

  • En av de allra första av erbjuda PT Online i Sverige.

  • Personlig utveckling med mentala strategier och åtgärdsplanering

  • Miljontals nedskrivna ord inom träning för bland annat PTO, Aftonbladet, och träningskataloger.

  • Elite tränare med mer än 80 klienter som gjort tävlingssatsningar.

  • Coachat mer än 4000 klienter

  • Licensierad expert i Google Admin, Analytics och Google Ads.

Sociala profiler