1 Portion:

  • 10 st sötmandlar
  • 2 msk vetegroddar
  • 200g pangasusfilé
  • 1 ägg
  • salt
  • vitpeppar
  • oljespray

Bulgursallad:

  • 1 dl fullkornsbulgur, okokt
  • 10 st körsbärstomater
  • 1 näve roccolasallad
  • 6 st kalamataoliver
  • några ringar rödlök
  • 1/2 msk limejuice

Tillagning:

  1. Börja med bulgursalladen. Tillaga bulgurn enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Halvera körsbärstomaterna och skölj ruccolan. Blanda samman samtliga ingredienser till bulgursalladen.
  3. Hacka mandeln fint och blanda hacket med vetegroddarna på ett fat. Knäck ägget på ett eget fat och rör försiktigt samman med en nyta salt och vitpeppar tills gulan- och vitan blandat sig.
  4. Vänd fisken först i ägget och sedan i mandel- och vetegroddsblandningen. Hetta upp en teflonpanna, spraya i lite oljespray och stek de panerade filéerna på bägge sidor på medelvärme tills de blivit genomstekta.

NÄRINGSINNEHÅLL 1 PORTION:

  • 593 kcal
  • 51 g protein
  • 59 g kolhydrater
  • 17 g fett

Värde

  • 2 p protein
  • 2,5 p kolhydrater
  • 1,5 p fett
Email
Tweet
Share

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng