12 st:

  • 15 g gurka
  • 40 g kallrökt lax
  • 1 ark nori (sjögräs)
  • 2 1/2 dl färdigkokt sushiris
  • wasabipasta
  • 1 msk svart caviar

Tillagning:

  1. Skär gurkan i stavar och laxen i strimlor. Rulla ut bambumattan och täck den med plastfolie. Lägg noriarket med den blanka sidan nedåt på plastfolien.
  2. Bred ut sushiriset jämnt över noriarket, men lämna några cm längst ort från dig. Lägg en tunn wasabiremsa rakt över noriarket lite närmare dig än mitten. Placera gurkstavar, laxremsor och caviar längst wasabiremsan.
  3. Rulla ihop rullen så tight som möjligt med hjälp av bambumattan. Fukta den fria biten av noriarket med lite kallt vatten och förslut rullen. Ta bort plastfolien och dela rullen i cirka 1 1/2 cm breda skivor med vass kniv.

Näringsinnehåll per 10 bitar:

  • 360 kcal
  • 15 g protein
  • 65 g kolhydrater
  • 5 g fett

Värde:

  • 1 P Protein
  • 3 P Kolhydrater
  • 1 P Fettkälla
Email
Tweet
Share

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng