1 Portion:

  • 3/4 dl okokt pärlcouscous
  • 1 ägg
  • 50 g blandad grönsallad
  • 5 st rädisor
  • 10 st sockerärtor
  • 80 g varmrökt lax
  • 80 g räkor, skalade
  • 4 st sparrisstänger på burk, alt färsk kokt
  • 1 msk citronsaft

TILLAGNING:

  1. Koka upp 4 dl vatten med lite salt. Lägg i couscousen och lår den koka i 20 minuter utan lock. Rör om då och då. Häll därefter av kokvattnet och skölj couscousen i kallt vatten.
  2. Hårdkoka ägget i en separat kastrull i 8 minuter. Spola ägget i kallt vatten, skala och halvera det. Skölj grönsallad, rädisor och sockerärter
  3. Halvera rädisorna och dela laxen i mindre bitar. Lägg samtliga ingredienser på en tallrik och grönsalladen i botten och droppa slutligen över citronsaften.

NÄRINGSINNEHÅLL 1 PORTION:

  • 514 kcal
  • 49 g protein
  • 48 g kolhydrater
  • 14 g fett

Värde

  • 2 p protein
  • 2 p kolhydrater
  • 1 p fett
Email
Tweet
Share

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng