Efter kontaktsida

Tack för att du kontaktar oss

Tack för att du hör av dig, vi återkommer inom kort.

Vardagar inom 24 timmar, helger och röda dagar något längre svarstid.

Vi hörs igen snart!

Några av våra mest omtyckta artiklar:

Gå ner i vikt – Träning, kost & tips för viktminskning

augusti 29th, 2017|0 Comments

Denna artikel kommer kunna hjälpa dig om du är startgropen av din viktminskningsprocess. Vi går igenom och ger schema för träningen, hur du ska äta för att gå ner i vikt samt en rad andra bra tips att ta med på vägen.

Gratis träningsprogram för styrka & muskelmassa

augusti 26th, 2017|0 Comments

Ta del av ett välbeprövat och effektivt träningsprogram. Träningspassen bygger på basövningar, eller flerledsövningar, där du tränar flera muskelgrupper samtidigt. Det är väldigt effektivt både ur tidssynpunkt och för goda resultat.

Bli vältränad – Tips för att bli mer helhetstränad

augusti 14th, 2017|0 Comments

Bli mer vältränad genom en kombination av olika träningsmoment, återhämtningsbehov och metoder för att skapa en allsidigt tränad kropp och fysik.

5 nyttiga & kalorisnåla måltider

juli 22nd, 2017|0 Comments

Recept för dig som tränar, vill äta nyttigt och minska i kroppsfett. Varje recept visar näringsvärde med energi, kolhydrater, fett och protein.

Kom igång med träningen – 10 tips för att börja träna

juli 5th, 2017|0 Comments

10 bra tips för att komma igång med träningen Svårt att komma igång med träningen och att hålla dig till träningsplaneringen en längre tid? I det här inlägget får du 10 bra tips som kan [...]

PTO Update: Introducerar PTO Groups

juni 10th, 2017|0 Comments

Pepp i grupp med personlig träning online Vi kan kalla det "next level PT Online". Personlig träning ska vara motiverande, det ska ge extra inspiration, hjälpa dig klämma ut ett par repetitioner extra och bränna [...]

Träningskläder m.m.

Email
Share
+1
Tweet
Share