Loading...

Digitalt kostschema

Ett digitalt kostschema hjälper dig att hålla koll på ditt matintag, dina fuskmåltider och vilka som är de största bovarna i din vardag.

Med bovar menar vi de detaljer som gör att du varje dag hamnar på ett kaloriöverskott, eller tvärtom.

2-1 lösning som hjälper dig att uppnå ditt mål

2-1 lösning med träningsprogram, kostschema och pt-online

2-1 lösning med träningsprogram, kostschema och pt-online

Vi har satt samman lite olika alternativ för kostplaneringen, så att det ska fungera baserat på ens egna önskemål och förutsättningar.

Alternativ 1, är att du följer kostschemat enligt kostschemat som ligger under ”meal plan”. Där visar vi exakt hur mycket du ska äta av proteinkällor, kolhydratskällor och fettkällor. Sedan kan du efter vår lista med råvaror enkelt själv välja ut de proteinkällor, kolhydratskällor och fettkällor som du tycker om. Och sedan bara anpassa mängden efter antal P som vi skrivit upp.

Sedan kan du även synka samman vår app med FitBit eller Myfitnesspal. Där kan du istället lägga in allt du äter under dagen, och säkerställa att du hamnar rätt vad gäller gram i kolhydrater, fett och protein.

Den digitala kosthanteringen hjälper dig att få kontroll över ditt matintag, detta i kombination med att din ”digitala online-pt” hjälper dig att följa en plan anpassat efter just dig, dina behov och ditt mål.

Kombinerat med digitalt träningsschema, app och egen pt online

Vi har sedan 2012 specialiserat oss inom onlinecoachning med personlig träning och kostrådgivning på nätet.

Vi vill att våra online-klienter ska följa en kostplanering på ett sätt som passar varje enskild klients vardag, förutsättningar och behov. Vi vill att ändringar ska kunna göras enkelt och att klienten ska få live feedback från appen vid exempelvis avvikelser, missar eller dåliga matval.

Detta har vi uppnått genom att kombinera olika möjligheter och metoder när det kommer till hanteringen av tränings- och kostplaneringen. Den idag mest uppskattade metoden är att koppla ihop vår pt-online app med en partner till oss.

Med digitalt kostschema kan du:

  1. Enklare registrera avvikelser från kostplaneringen.
  2. Snickra ihop måltider med exakt näringsinnehåll utan ”gissningar”
  3. Överskådlig statistisk över ditt kostintag
  4. Se sambandet mellan träning, kost och dina resultat

1. Överskådligt

Du har ditt kostschema som i appen visar exakt hur mycket kalorier du ska äta per dag och hur fördelningen mellan kolhydrater, fett och protein ska se ut.

När du har synkat myfitnesspal med vår app så kommer du se exakt hur många kalorier du ska äta och fördelningen mellan kolhydrater, fett och protein.

Appen kommer på direkten att minska på återstående kalorier när du har registrerat nytt födointag. Detta gör att du enkelt kan ha stenkoll på din kostplanering, hur du ligger till samt vilka som ”bovarna” i vardagen.

2. Koll på allt – även fusket

Till skillnad från när du följer en kostplanering på det mer traditionella viset så kan du även lägga in avvikelser. Fusk, om du äter något extra eller liknande. Detta gör att även de dagar som du inte kan följa kostplaneringen till 100% så kan du fortfarande säkra att du håller ditt planerade kaloriintag.

3. Påminnelser som hjälper dig att få koll

Du kan valfritt lägga till att få påminnelser i mobilen. 

Dessa påminnelser kan aktiveras så att de exempelvis visas lagom till frukost, lunch och middag varje dag för att aldrig råka glömma registrera vad som ätits.

Du får utöver möjlighet att lägga påminnelser kring kostplaneringen även möjligheten att addera påminnelser för din träningsplan i vår app.

Vi använder cookies! Fortsätter du att använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Ok